Staerk gris opskrifter
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Svinekæber med rødkål og æbler
25 min.
Claus Holms julesylte med pulled pork
25 min.
Pulled pork med fladbrød og grillet kål
25 min.
Frikadeller med havregryn og dadler
50 min.
Æbleflæsk med tranebær og mandler
25 min.
Claus Holms flæskestegssandwich
20 min.
Poppelgris med porrer bagt i butterdej
20 min.
Frikadeller med små kartofler og råsyltet kål
50 min.
Boller i karry med grøntsager og kokos
1 t
Pulled pork med tyttebær og ovnbagte løg
45 min.
Ovnstegt Bornholmer gris med rødkål
30 min.
Pasta med kødboller i tomatsovs
30 min.
Fyldt svinemørbrad med kålsalat og sprøde baconstykker
40 min.
Stegt gris med gulerødder og svampe
20 min.
Koteletter i fad på grillen
30 min.
Marinerede revelsben med sød kartoffel og appelsin
45 min.
Krydret svinekød i tomatsauce på panden
30 min.
Frikadeller med blomkål og appelsin
20 min.
Krydret gris på pande med kikærter og pita
15 min.
Gris på panden med masser af grønt
20 min.
Rødbeder i lakrids og hyldeblomstsaft
15 min.
Frilandsgris med bagt squash, artiskok og kartofler
25 min.
Svinekæber i øl
1 t, 30 min.