Marinerede revelsben med sød kartoffel og appelsin

Sådan gør du

  • 1 Krydr revelsbenene med salt. Læg dem derefter på grillen. 
  • 2 Del sød kartoffel i to og læg stykkerne på grillen. 
  • 3 Den også appelsin samt spidskål i to og læg stykkerne på grillen. Grøntsagerne skal have en god stegeskorpe, når de tages af grillen. Derefter rives spidskål fint. 
  • 4 Vend alle ingredienserne til barbequesaucen sammen i en skål. Pensl revelsbenene med saucen. Gentag marineringen løbende mens benene bliver grillet. Revelsbenene skal grilles i ca. 20-25 minutter, eller til de er gennemstegt, og har fået en god skorpe. 
  • 5 Servér de marinerede revelsben med sød kartoffel, stykker af appelsin og revet spidskål - al sammen fra grillen. 
  • {{recipeDoneText}} Marinerede revelsben med sød kartoffel og appelsin

Opskriften er udviklet af