Sommersalat serveret aeg opskrifter
Kålsalat med svinemørbrad
Chop suey med peberfrugter og andebryst
Grillet victoriafisk med safran-tomatsalsa
Orangemarinerede torskefileter med sommercoleslaw
15 min.
Kyllingespyd marineret i chili og lime serveret med tomat mangosalat
30 min.
Grillet marineret kyllingeinderfilet på spyd
30 min.
Grillet kylling med tomat og kokossauce
1 t
Asiatisk svinekam m/kokosris og sojastegte rodfrugter
1 t, 30 min.
Frugt i pergament med mynte og vanilleis
30 min.
And på indisk med kokoskål
2 t, 30 min.
Confit af svinemørbrad med appelsin sauce
3 t, 10 min.
Yoghurtmarineret kylling på couscousbund
30 min.
Sprængte kyllingeunderlår m/ingefærgulerødder
45 min.
Skinkemignon med æbler og kold nudelsalat
1 t
Skinkemignon grillet med soja, ingefær og hvidløg
1 t, 30 min.
Sauté-skiver med røget mørbrad og æbler
45 min.
Sauté-skiver i kinesisk Teriyakisalat
45 min.
Orangekoteletter med svampe-sauté
30 min.
Medaljoner med salat af æble og spidskål
30 min.
Medaljoner asian style
1 t, 30 min.
Medaljon med grøntsager, karrysauce og ris
30 min.
Marinerede sauté-skiver med jordnøddesauce
45 min.
Kinesiske sichuanfrikadeller med chili og ingefær
30 min.
Grillet skinkemignon og marinerede rødder
1 t