Sommersalat serveret aeg opskrifter
Gammeldags forloren hare med kartoffelmos, grønne bønner, sauce og ribsgelé
50 min.
Holms julemørbradgryde
25 min.
Confit af svinemørbrad med appelsin sauce
3 t, 10 min.
Andebryst med krydrede blommer.
Portvinsmarinerede klementiner med nellike og råcreme
4 t, 30 min.
Svensk juleskinke med rødkål og hallandsk langkål
3 t
Grillede øko ferskner med gedeost og honning
Kikærtebøffer med søde kartofler og spidskålssalat
Medaljoner med salat af æble og spidskål
30 min.
Frisk pasta med laks, grønne asparges og spinat
20 min.
Langtidsbagt svinenakke med agurkesalat
4 t, 5 min.
Nakkekoteletter med bruchetta og salat
1 t, 15 min.
Lobescoves med kødtern og rodfrugter
45 min.
Paprikagryde
45 min.
Nakkefilet stegt i egen sky med urtemos
3 t, 45 min.
Biksemad med spejlæg, syltede rødbeder og engelsk sauce
30 min.
Gammeldags gule ærter
2 t, 30 min.
Marineret nakkefilet med sommergrønt
1 t, 30 min.
Fiskefrikadeller med løgkompot
Kartoffelmørksej med limedressing
Helstegt svinemørbrad med bacon
30 min.
Jordbær-yoghurt-is med basilikum
Stegt kalvefilet
15 min.
Milkshake med ristet havre