Sommersalat serveret aeg opskrifter
Hjerter i flødesovs
1 t, 30 min.
Farsbrød med bagte løg og kartofler
1 t, 15 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Pariserbøf med rodfrugttern
Kåldolmere - hvidkålsrouletter
1 t
Frikadeller med stuvet spinat
30 min.
Frikadeller med persillestuvede grøntsager
45 min.
Stegt flæsk med løgsauce
Falafelvafler
15 min.
Cremet spinatgryde med feta og fennikel
Indisk dahl med tomat
Mac’n cheese med blomkål og forårsløg
Leverpostej med bacon og champignon
20 min.
Laksemad med rødløg
20 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Grillet hornfisk med chili og fersken
Spidskål med estragoncreme og rejer
Hummus med pita-chips
25 min.
Jordskokkesuppe med espresso
30 min.
Helstegt oksemørbrad med svampefyld
1 t
Cannelloni med spinat, hvide bønner og ostesauce
Grillet nakkefilet med løgkompot
2 t, 30 min.
Gratineret rødspættefilet med spinat og champignon
Frikadeller med små kartofler og råsyltet kål
50 min.