Små hapsere til forret opskrifter
Quesadillas med ost, svampe og grønkål
Ærtesuppe med hummer og champagne
40 min.
Frikadeller med små kartofler og råsyltet kål
50 min.
Ristet torskefilet på puré af jordskokker
20 min.
Nem tunmousse
Salat med Thise rav ost
25 min.
Tomattærte med flødeostecreme
Asparges med parmesan, rucola og citronvinaigrette
15 min.
Tarte Flambée - Flammkuchen
1 t, 30 min.
Spidskål med estragoncreme og rejer
Champignonsuppe
Sushi med lynsvitset tun
30 min.
Indisk dahl med tomat
Roulade af svinekæber og hummer, spidskålstærte
3 min.
Mini-smørrebrød
45 min.
Sprød tomatmad
10 min.
Kyllingesandwich med vafler, honning- og dijondressing
30 min.
Kålwraps med spicy tunsalat
Gratinerede rejer
35 min.
Beefy-salat
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Vegetarisk bouillabaisse
Thairejer og grøntsager
Frisk rejesalat med grønne asparges