Små hapsere til forret opskrifter
Fransk æblekage
40 min.
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Fransk grønærtesuppe
1 t
Grillede koteletter med perlespeltsalat
35 min.
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Medaljoner med blomkålssalat
1 t
Medaljoner med dildpesto
30 min.
Medaljoner 'Camembert frite'
1 t
Andesteg med appelsinbrunede kartofler og rødkål med valnødder
3 t, 15 min.
Morgen muffins med svesker og abrikoser
30 min.
Kold tomatsuppe
Skinkemignon Tonnato
45 min.
Lammesteak med kartofler og tomatsalsa
40 min.
Filet Royal med persillepanade, syltede grøntsager og rødvins-rødbedesauce
2 t
Wrap med rejer, avocado og ananassalsa
15 min.
Labneh
Græskarsuppe med tranebær
Salad nicoise – Salat med frisk tun, æg og oliven
30 min.
Tacos med Dansk Kalv ribeye
30 min.
Tomatsuppe
Foccacia med thise øko blue
6 t
Vesterhavsoste-vaffel
45 min.
Salat med Thise rav ost
25 min.