Risengrød i varmekasse opskrifter
Risalamande med krydret kirsebærsauce
Traditionel risengrød
1 t
Perlebyggrød med hjemmelavet smør og mørkt kanelsukker
Ris- og safrankage serveret med hindbær
1 t, 15 min.
Krydret risengrød med appelsinsukker og rørt vaniljesmør
Mandelgrød med bær og vanilje
Claus Holms risengrød med kanel, kardemomme eller lakrids
45 min.
Klatkager med tranebærkompot
15 min.
Klatkager med kanelsukker
Sommerris
1 t
Risengrød med bær
10 min.
Bagt risengrød med kirsebær og butterdej
20 min.
Risalamande
4 t
Klatkager med skovbærkompot
Klatkager
15 min.
Karelske pirogger
Krydret risengrød
Risengrød med kanelsukker, kandiserede violer og smør
45 min.