Risengrød med kanelsukker, kandiserede violer og smør

Energiinformation

  • Protein 3 g.
  • Kulhydrater 13 g.
  • Fedt 1 g.
  • Energifor./ pers 273 kcal
  • Fedtenergi 23 %

Sådan gør du

  • 1

    Kog ris med vand i 2 minutter. Vandet vil næsten være fordampet, men har ’vækket’ risene. Hæld mælken ved og bring nu, under omrøring, risengrøden til kogepunktet, lad grøden stå på laveste blus, hvor det simrer, i 35 minutter. Rør jævnligt i grøden. Kom et nip salt i grøden og rør. Anret grøden med 2 spsk. kanelsukker, 1 spsk. kandiserede violer og en terning smør.

  • 2

    Anret grøden med 2 spsk. kanelsukker, 1 spsk. kandiserede violer og en terning smør.

  • {{recipeDoneText}} Risengrød med kanelsukker, kandiserede violer og smør

Tip

Kanelsukker: 1 tsk. stødt kanel pr. 2 spsk. sukker

Opskriften er udviklet af