Retter der kan laves i forvejen opskrifter

Gulerodsbrud
Blomkålssuppe med persillepesto
45 min.
Blomkåls-popcorn
Moussaka
30 min.
Lakseside i ovn
40 min.
Frugtsalat med råcreme
Stegte nudler med oksekød og grønt
30 min.
Hasselback butternutsquash med honning & valnødder
1 t, 20 min.
Økologisk svampetærte med karamelliserede løg
1 t
Kyllingebryst med spinat i fad
Hakkebøf med bløde løg
45 min.
Parmigiana di melanzane
Friske forårsruller med sesamstegte svampe
Vafler
1 t
Spidskålssalat med avocadodressing
15 min.
Brombærsyltetøj
30 min.
Blommekompot til dessert
Glutenfri burger
Kammuslinger på salat
10 min.
Andalusisk appelsinsalat
15 min.
Couscoussalat med abrikos
25 min.
Vandmelonsalat
25 min.
Sommerrødbeder (Lisbeth Tordendahl)
50 min.
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495