Mørbrad rosmarin citron opskrifter
THISE – Skyrcreme med fløde og pære Belle Héléne
Klatkager med skovbærkompot
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Ovnbagt skibberlabskovs
2 t, 15 min.
Svinekæber braiseret i stout øl med rosmarin og mandler
40 min.
Grillede koteletter med perlespeltsalat
35 min.
Frilandsgris med bagt squash, artiskok og kartofler
25 min.
Medaljoner med blomkålssalat
1 t
Medaljoner med gratineret fennikel og rødløg
45 min.
Grillstegte medaljoner og aubergineskiver med kartofler
30 min.
Grillstegte medaljoner af svinefilet med marokkanske krydderier og danske sommergrøntsager
1 t
Æbleglaserede medaljoner med svampesalat
30 min.
Glaserede medaljoner med timianstegte kartofler og porrer
30 min.
Fyldt kalkunbryst med svesker og æbler
Svesker i rom med creme, valnødder og citron
24 t, 10 min.
Andesteg med rosenkål og glaserede gulerødder
51 t
Mørbradbøffer med sveskekompot
30 min.
Letsprængt and med peberrodcreme
30 min.
Madtærte med grønkål, svesker og bacon
Marinader
5 min.
Grillstegte marinerede sauté-skiver med avokadosalsa
45 min.
Grøntsager med jordskokke-guacamoledip
Avocadodip med knækbrød
Kold pasta med kærnemælksdressing, skaldyr og urter