Mad og fest opskrifter
Rabarbertrifli med vaniljeskyr, ristede nødder og chokolade
1 t
Fiskefrikadeller med sprød grønkålsalat og kartoffelbåde
40 min.
Mild hummus
10 min.
Sprød hjemmebagt mysli
Sauté-skiver på italiensk
20 min.
Panerede skinkeschnitzler på italiensk
30 min.
Grillstegte skinkespid med pesto og grill-tomater
30 min.
Kikærtepande med kartofler og karry
20 min.
Rosenkål-nuggets med grønkåls-tzatziki og søde fritter
One pot med butternut og tikka-masala
30 min.
Sprøde kyllingenuggets med salat og yoghurtdressing
30 min.
Tortillafest med kødsovs og sprøde grøntsager
Lammedeller med tabbouleh
Cremet yoghurt-sorbet med rabarbersauce
Glaseret svinemørbrad i wrap
30 min.
Krydderstegte koteletter med blomkålsraita og rispilaf
30 min.
Tzatziki
10 min.
Jordskokkesuppe toppet med chorizo
30 min.
Muffins med bær (fedtfattig)
Rødbedesuppe med kalkunbacon og peberrod
50 min.
Den bedste kartoffelsalat & coleslaw
Salat med pebermakrel
Vegansk ”sheet pan shawarma” med grønt og Tæmpeh
40 min.
Krydret roastbeef m/melon og agurkesalat
1 t