Kæmperejer i hvidløg persille olie opskrifter
Paprikagryde
45 min.
Nakkefilet i japansk karry med løse ris
45 min.
Lys chili con carne med hvide bønner og svinekød
1 t, 30 min.
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Kikærtepostej (Karina Schramm)
1 t, 10 min.
Økologisk tomatsuppe med chorizo og cremefraiche
Den slanke chili con carne
1 t, 5 min.
Løgsalat med tomat og blåbær
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Kold tomatsuppe gazpacho
Cremet bønnesuppe (Kirsten Skaarup)
25 min.
Braiseret kylling med hyldeblomst
Cassoulet af havkat og jomfruhummer
Pasta med skinke-tomatsauce
30 min.
Italienske kødboller med pizzakrydderi og parmesan
1 t
Grønsagstærte med butterdej
20 min.
Brændende kærlighed
30 min.
Brændende Kærlighed
30 min.
Hjerter i flødesovs
1 t, 30 min.
Farsbrød med bagte løg og kartofler
1 t, 15 min.
Daube på svinebov
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Pariserbøf med rodfrugttern