Kalvelever stegt rosmarin citron opskrifter
Risalamande
4 t
Stegte grøntsager med parmesan
15 min.
Bagte pærer med marcipan og kardemommecreme
Burger med stegt andebryst
20 min.
Stegt andebryst
35 min.
THISE – Skyrcreme med fløde og pære Belle Héléne
Klatkager med skovbærkompot
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Ovnbagt skibberlabskovs
2 t, 15 min.
Svinekæber braiseret i stout øl med rosmarin og mandler
40 min.
Grillede koteletter med perlespeltsalat
35 min.
Ovnstegte koteletter med topping
30 min.
Svinekotelet med æbler og timian
Stegt dansk svinekotelet med stuvede spinat
Frilandsgris med bagt squash, artiskok og kartofler
25 min.
Medaljoner med blomkålssalat
1 t
Medaljoner med gratineret fennikel og rødløg
45 min.
Grillstegte medaljoner og aubergineskiver med kartofler
30 min.
Grillstegte medaljoner af svinefilet med marokkanske krydderier og danske sommergrøntsager
1 t
Æbleglaserede medaljoner med svampesalat
30 min.
Glaserede medaljoner med timianstegte kartofler og porrer
30 min.
Fyldt kalkunbryst med svesker og æbler
Svesker i rom med creme, valnødder og citron
24 t, 10 min.
Andesteg med rosenkål og glaserede gulerødder
51 t