Hvedemel opskrifter
Forårsbrunch 2.0
Klassisk lasagne lavet fra bunden
Familiens lasagne.
Indbagte pølser
Pastagratin med tomat og broccoli
Frikadeller med kartofler, salat og hjemmelavet dressing
45 min.
Kommenkringler
1 t
Kokoskage med bær
Surdejsbrød bagt med urter
Dild-ærtedeller og spidskål-fennikel-salat
45 min.
Krydret frugtkage med whiskyglasur
2 t
Krydrede frikadeller med rødbedesalat
35 min.
Hjemmelavet leverpostej og nem agurkesalat
1 t, 15 min.
Courgette/squash-kage
1 t, 40 min.
Mørbradgryde med champignon
45 min.
Naanbrød med hvidløg
1 t, 20 min.
Kyllingeschnitzel med spicy tomatguacamole
Vegansk sandwich med friteret tofu
Linsesuppe med torsk, citronmarinerede æbletern og fuldkornspandebrød
Grillet pizza med oksefilet
45 min.
Othello lagkage
Roulade med nutella
Nøddecupcakes med nougatcreme
Marcipanmuffins med nougatmousse
1 t