Gæster mad til 4 opskrifter
Italienske kødboller med pizzakrydderi og parmesan
1 t
Janssons fristelser
1 t, 15 min.
Grønsagstærte med butterdej
20 min.
Brændende kærlighed
30 min.
Brændende Kærlighed
30 min.
Hjerter i flødesovs
1 t, 30 min.
Farsbrød med bagte løg og kartofler
1 t, 15 min.
Daube på svinebov
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Rillettes af svinekæber, kartofler og savoykål med tomatchutney
Medisterpølse
1 t
Kåldolmere - hvidkålsrouletter
1 t
Frikadeller med stuvet spinat
30 min.
Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder med kartofler
45 min.
Frikadeller med persillestuvede grøntsager
45 min.
Bulgur og kylling
Kåldolmere med hakket oksekød
Falafelvafler
15 min.
Linguini i cremet svampesauce
Julesild med sherrymarinade
Risotto med stilton
Mac’n cheese med blomkål og forårsløg
Leverpostej med bacon og champignon
20 min.