Forret med røget laks opskrifter
Rødbededip med sprøde grøntsagsstænger
Sprødt brød med cheddar, sennep og mør lam
30 min.
Pandestegt laks med sprød kål
30 min.
Samosa a la Holm
20 min.
Bruschetta med ristede svampe og parmesan
15 min.
Panzanella a la Holm
15 min.
Lammechops i mørk øl med frisk linsesalat
40 min.
Lammeculotte med grøntsagsspaghetti og hjemmelavet dip
30 min.
Tortillas med lam, grøntsagsspaghetti og dressing
30 min.
Claus Holms kokkeskole: Fisk - filetering
Lynstegt laks med kikærter, kål og soya
15 min.
Lynstegt laks med spinat og spaghetti
15 min.
Tomatsuppe til 3 forskellige retter
1 t
Tærte med gullasch, creme fraiche og ristede mandler
30 min.
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Kødsovs - med et lille tvist
Pastaret med oksemedaljoner og stærk tomatsauce
15 min.
Rørt tatar af oksemørbrad på rucola
15 min.
Luksus mørbradgryde i mørk øl
30 min.
Spicy kyllingevinger med cous cous salat
30 min.
Glaseret svinekam med stegte kartofler og rødbeder
2 t
Flæskesteg med rødkålssalat
4 t
Koteletter i tomat med couscous
30 min.