Farsbrød med bagte løg og kartofler opskrifter
Blomkålssuppe med persillepesto
45 min.
Moussaka
30 min.
Lasagne med hjemmelavet bechamelsauce
2 t
Spaghetti bolognese med bælgfrugter
Smørrebrød med bagte rødbeder
Pizza med kartofler, asparges og rosmarin
Fuldkornstortilla med kylling, aubergine og to slags salsa
Hasselback butternutsquash med honning & valnødder
1 t, 20 min.
Økologisk svampetærte med karamelliserede løg
1 t
Kyllingebryst med spinat i fad
Hakkebøf med bløde løg
45 min.
Parmigiana di melanzane
Wok med hakket kylling
35 min.
Linsesalat med Le Puy-linser
30 min.
Kammuslinger på salat
10 min.
Hvedekernesalat
10 min.
Focacciabrød med oregano og parmesan
30 min.
Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon
Sommerrødbeder (Lisbeth Tordendahl)
50 min.
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Krydrede oksespyd og grillede grøntsager
Krebinetter med bacon og svampe