Dessert med revet marcipan og revne æbler og flødeskum opskrifter
Stegte ris ala Claus Holm
15 min.
Stegt andebryst med papadum
30 min.
Burger med bacon og guacamole
Fennikel-æblesalat
Stenbiderrogn på vafler
Kransekagekugler med ingefær og lime (14 stk.)
Sprød salat med vindruer, slikærter og avocadodressing
Dessert med kaffe og citron
Pandekager med citroncreme og jordbær
Kokosmarengs med flødeskum og lemoncurd
Familiens lasagne.
Salat af spidskål med linser og sojaristede mandler
Lakrids is med jordbær
15 min.
Minikødboller med bred pasta og peberfrugtsauce
Laksemad med æble-fennikelslaw
Røgede lakseroser og æblesalat med peberrod
Grov sandwich med laks og urtecreme
Gratineret Tortellino med røget laks
15 min.
Ristet laks med revet parmesan og rå blomkål
45 min.
Spinatlasagne med laks
1 t
Æble-agurkesalat, rugkerner og frikadeller
Gulerodskage
Macarons med lakrids og hvid chokoladecreme
Chokoladelakridser