Dej til minipizza opskrifter
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Nudelsuppe med grøntsager, mango chutney og teriyaki sauce
30 min.
Bagt hokkaido græskar med ribollita og stegte pølser
1 t, 15 min.
Skinkeschnitzel med bacon og grøntsager i tomatsauce
30 min.
Lammesauté i bearnaise - med kål og tomater
15 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Claus Holms æbleflæsk
30 min.
Dampede blåmuslinger med grønne asparges, gulerødder og persille
30 min.
Grillet dorade med sprøde fritter og kryddersmør
35 min.
Kylling i kokosmælk og karry
45 min.
Sprød salat med laks
20 min.
Frugtsalat med frisk yoghurtdressing
30 min.
Jordbær- og rabarbergrød med kokostopping
1 t
Pandestegt perlehøne med squash og avocado
35 min.
Røget laks med pandestegte grønne og hvide asparges
15 min.
Jordbærdessert med fløde og passionsfrugt
15 min.
Hakkebøf i fløde og kål
30 min.
Saftige grillpølser og kartoffelsalat med rygeost
30 min.
Smørstegte asparges med bacon, kartofler og persille
30 min.
Æggekage med rygeost og røget medister
30 min.
Kofta med stegte kartofler og dressing
30 min.
Tærter af butterdej med æg, pølser og tomater