Chokoladekage topping hasselnødder opskrifter
Økologisk chili con carne med revet kylling og kidneybønner
2 t, 10 min.
Chokoladetærte med Oreo-bund
30 min.
Squash-æblemarmelade
Hvid æblepizza med pancetta, løg og timian
Grøn gris med salvie
1 t, 30 min.
Bagte marcipanæbler
30 min.
Waldorfsalat med flødeskum
15 min.
Koldhævede æbleboller
1 t
Æbletærte
Kålsalat med crispy kylling, æbler og parmesandressing
40 min.
Fastelavnsboller med æblekompot og pistacie remonce
2 t, 30 min.
Økologisk dahl med røde linser og varme krydderier
1 t, 20 min.
Spicy gulerodssuppe med sprøde kikærter
Lyndeller
30 min.
Havregrød med frugt og hyldeblomstsirup
10 min.
Bisonsteak og pommes Anna med æble og sauce
Nøddefrikadeller med cognac og krydderurter
30 min.
Nøddefrikadeller med cognac og krydderurter
Myslibar
Julescones
28 min.
Chokoladekuppel med marcipanskum og syltede abrikoser
30 min.
Abrikoskoldskål med ”tvebakker” og lakrids
30 min.
Tykmælk med syltede abrikoser og myntesukker
Rødbede æggesalat med peberrodsdressing af Louise Knygberg