Champignon, citron, grøntsagsbouillon opskrifter
Karamelliseret rødløgschutney
Krydret grøn linsesuppe
30 min.
Fyldte courgetter
45 min.
Gammeldags forloren hare med kartoffelmos, grønne bønner, sauce og ribsgelé
50 min.
Græsk farsbrød med tzatziki og ovnstegte kartofler
1 t
Syltede rabarber med vanilje
Lynstegte skinkestrimler og grøntsager
45 min.
Wok på grill
Holms julemørbradgryde
25 min.
Krydret citruste
15 min.
Bruscetta med pære, ost, valnødder og timian
15 min.
Grillede øko ferskner med gedeost og honning
Ristet sandwich med rørt flødeost og ferskner
15 min.
Nordisk rygeostrumba-salat
Græskarsuppe med ingefær, appelsin og korianderyoghurt
45 min.
Indisk mørbradbøf med auberginesalsa
Lammekølle med tabouleh og yoghurt-dip
1 t, 20 min.
Filet Royal med grov tunsauce
1 t
Skinke Flanksteak og coleslaw i baguette
45 min.
Frisk pasta med laks, grønne asparges og spinat
20 min.
Bønnesalat med æbler
30 min.
Nakkefilet stegt i egen sky med urtemos
3 t, 45 min.
Grisen fra Marrakech med kikærter og fennikel
Mørksej i filodej