Brød til forret opskrifter
Knoldfritter med sennepsdip
50 min.
Persillerødder bagt i krydret dej
Jordskokkesuppe med kartofler og persilleolie
45 min.
Gulerodsbrud
Luciabrød (lussekatter)
2 t, 40 min.
Fuldkornsboller med skyr og yoghurt
8 t, 25 min.
Bløde fødselsdagsboller
1 t, 15 min.
Blomkåls-popcorn
Moussaka
30 min.
Økologisk svampetærte med karamelliserede løg
1 t
Blinis med røget laks
Røget laks med broccoli og skyrcreme
15 min.
Kammuslinger på salat
10 min.
Focacciabrød med oregano og parmesan
30 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Amerikansk Caesar Salad
Krydrede oksespyd og grillede grøntsager
Foccacia med mandler og basilikumsolie
Rugbrød med hummus og skinke
Hindbærsyltetøj
30 min.
Arancini med estragonmayo og salvie
Indiske boller i karry
Fyldte courgetter
45 min.