Brød til forret opskrifter
Grønsagstærte med butterdej
20 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Pariserbøf med rodfrugttern
Rillettes af svinekæber, kartofler og savoykål med tomatchutney
Indisk dahl med tomat
Julesild med sherrymarinade
Leverpostej med bacon og champignon
20 min.
Grøn pastasalat med tun og æg
Cæsarsalat med kalvetern
30 min.
Laksemad med rødløg
20 min.
Hvide asparges med hollandaise og rejer
40 min.
Rugbrød med avokado
Rugbrød med laks
Rugbrød med radiser og rygeost
Rugbrød med kartofler og radiser
Grill-paella med tigerrejer og chorizo
35 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Fyldig suppe med ising
Fladbrød med hummus, halloumi og granatæble
Indbagt brød med fetafyld
Lingonbröd
Spidskål med estragoncreme og rejer
Torsk i estragon
30 min.