Brød til forret opskrifter
Græskarsuppe med ingefær, appelsin og korianderyoghurt
45 min.
Baconstegt laks med linser og blodgrape
Pakistansk karry med blomkål og ærter
45 min.
Stegte rejer med ris og kokosmælk
Hakkedreng med løvstikkesalsa og grillede kartofler
45 min.
Melonsalat med grillede spyd
Kyllingesticks med birkes og hindbær
Toast med brie og kål
Saltbagt knoldselleri med brunet smør og hasselnødder
Persillerødder bagt i krydret dej
Ovnbagt torsk med sennepssauce
Indbagt spicy kylling med melonsalat
50 min.
Spinat feta tærte
30 min.
Små rodfrugttærter med grønkålschips og Vesterhavsost
1 t, 8 min.
Empanadas med kylling og varme krydderier
39 min.
Cremet snowcrab i sprød kurv
25 min.
Helstegt svinemørbrad med bacon
30 min.
Bagt Vesterhavstorsk med mandel-persilletopping
20 min.
Bærsyltetøj med chokolade
Morgenmadstoast med bær og honning
Indisk Suppe & Blomkåls Samosas (Vita Damsø)
50 min.
Salat med sødekartoffel og artiskokhjerter af Julia Prokopenko
Fyldte artiskokbunde med serranoskinke
45 min.
Crostini med citrusmarinerede ansjoser