Æg, asparges, bacon opskrifter
Ramensuppe med kylling, nudler og grøntsager
45 min.
Fyldte artiskokbunde med serranoskinke
45 min.
Sprødt stegt bacon med ærter og kål
20 min.
Hvide asparges i fløde- og sennepssauce
30 min.
Grillet flæsk med grønne asparges og løg
20 min.
Grillet ribeye med ost og hvide asparges
20 min.
Kartoffelgratin med skinke
45 min.
Smørstegte koteletter med grønne asparges
20 min.
Sprøde fiskefileter med smørstegte asparges
30 min.
Samosa a la Holm
20 min.
Æggekage med bælgfrugter og kødrester
45 min.
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Pizza med spinat, asparges og kylling
35 min.
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Bagt hokkaido græskar med ribollita og stegte pølser
1 t, 15 min.
Spansk tortilla med grønkålsalat a la Holm
30 min.
Pasta i tomatsauce med broccoli og bacon
30 min.
Claus Holms kokkeskole: Fisk - filetering
Skinkeschnitzel med bacon og grøntsager i tomatsauce
30 min.
Pølseret med bacon i tomat/barbecue sauce
30 min.
Æggepandekage med kylling, kikærter og kål
15 min.
Stegt torsk med bacon, æble og coleslaw
15 min.
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Stegte ris med æg, bønner og bambusskud
15 min.