Tema

10 super lette søde sager – uden sukker!

Indrømmet: Der indgår chokolade i et par af opskrifterne, og der er sukker i chokolade. Men udover det kan du lade sukkerskålen helt være, når du skal lave de søde sager vi har samlet til dig her

Nutella med 3 ingredienser og cookies, du kan spise til morgenmad

Er du, ligesom os, udstyret med en sød tand og forkærlighed for lækre, søde sager som Nutella, småkager og romkugler? Men vil du også gerne skære lidt ned på det hvide sukker – i hvert fald i hverdagen? Så er du landet det helt rigtige sted. For der findes nemlig en lang række søde, sundere sager, der får sødme fra andet end sukker, fx dadler og banan. 

Prøv fx vores super populære opskrifter på hjemmelavet Nutella med kun tre ingredienser; hasselnødder, chokolade og vand. Eller kast dig over en omgang sprøde cookies med banan pg peanutbutter, der indeholder så mange gode sager, at du komme slippe afsted med at spise dem til morgenmad!

Få ingredienser, kort tilberedningstid - og masser af smag! 

Vi har samlet vores ti favoritopskrifter, når det kommer til sundere, søde snacks. Opskrifterne har det tilfælles, at de indeholder ganske få ingredienser, er hurtige og lette at lave og er smækfyldt med god smag. 

Gør dig selv en tjeneste og prøv en af opskrifterne allerede i dag. God appetit!