Havregrynskugler med dadler og chokolade

Energiinformation

  • Energi pr. person 1707 KJ
  • Energi pr. person 406 Kcal
  • Protein 8 %
  • Kulhydrat 65 %
  • Fedt 27 %

Sådan gør du

  • 1 Halvér dadlerne og fjern stenen. Hak dadlerne fint og kom dem i en skål sammen med appelsinsaft. Mos det godt sammen med en gaffel. 
  • 2 Hak chokoladen og smelt den over vandbad eller i en mikrobølgeovn. 
  • 3 Rør den smeltede chokolade sammen med dadelmassen, tilsæt havregryn og ælt det godt sammen. Afkøl massen i køleskabet i 15 min. 
  • 4 Form havregrynsmassen til 20 små bidder og tril dem til kugler. 
  • 5 Rul kuglerne i kokosmel og sæt dem i køleskabet i ca. 30 min. Pak havregrynskuglerne i en lufttæt boks med låg.
  • {{recipeDoneText}} Havregrynskugler med dadler og chokolade

Opskriften er udviklet af