Tomatiseret pasta med rucola, parmesan og sort peber opskrifter
Kåldolmere med hakket oksekød
Ovnbagt savoykål marineret i vinaigrette
30 min.
Butter Chicken
45 min.
Bagte øko grøntsager i gurkemejesauce
Bagte øko rødder og beder orange i frø
Øko enebær, stegte løg og julesalat med rygeost
Økologisk funky rødkål med røg, passion og anis
Økologisk gedeost med spearmint-olie
Økologisk knoldsellerisalat
Krydrede økologiske oksekødsspyd med yoghurtsause
Økologiske kødboller med salatost, kanel og mynte
Lun øko yoghurt-spinat med Klosterost
Økologisk perle-rosenkåls-otto
Økologisk røget ostesovs med frisk lauerbær
Økologisk salatdressing med druer, agurk og mynte
Økologisk pegeskinke med Høost, enebær og rapsolie
Økologisk spidskålssandwich
Økologisk speltsalat med bagt hokkaido og brombær
45 min.
Økologisk ris pilau med kylling og ristede mandler
1 t
Økologisk hvid pizza med kartoffel, rosmarin og rødløg
1 t, 30 min.
Øko hvidklint med frugter og rosmarin-vinsirup
Øko kikærtepandekager med regnbuesalat og fetadressing
4 t
Øko boghvedesalat med granatæble og knasende mandler
45 min.
Øko tortillas med spicy blomkål og mangosalsa