Tips opskrifter
Fragilité med chokoladecreme og blåbær
1 t, 10 min.
Dild-deller med kartofler og raita
30 min.
Tortillaer med barbecuebelugaboller, avocado og tomat
20 min.
Farsbrød med bagte rødder og rosmarinstegte svampe
1 t, 25 min.
Rødbedebøf med ovnfritter, fetacreme og rucola
1 t, 15 min.
Salat med hvide asparges og vinaigrette med æg
20 min.
Pitabrød med kebab og marineret rødløg
25 min.
Perlebygsalat med spinat, røget laks og radiser
25 min.
Cheese and baconbread pudding
1 t, 8 min.
Fyldig salat med honningdressing og sesam
20 min.
Marokkansk gulerodssuppe med grøntsagstopping
25 min.
Grøn wok med friterede nudler
25 min.
Rødbedesalat med ristede nødder og cremefraiche
25 min.
Salat med gule beder og kikærter af Anna Kjær Voss
Salat med sødekartoffel og artiskokhjerter af Julia Prokopenko
Mormors rustikke bålsalat af Nina Bendixen
Copenhagen Cakes
Kageplast
10 min.
Klimaglad lasagne med kylling
1 t, 30 min.
Fluffy morgenmadsomeletter med skyr-rabarber topping
30 min.
Stegt fisk med krydderurtecreme, stenbiderrogn og lynstegt kål
Rødspætteruller med spinat og grøntsager i rød karrysauce
40 min.
Fish-taco med grønt og lynsyltet rødløg
30 min.
Tæmpeh i karrysauce med æble-chili-topping
35 min.
Kylling og grønt i fad med sprød kålsalat
1 t, 10 min.