Tips opskrifter
Boller i karry og kål i farver
20 min.
Frugtsalat med råcreme
15 min.
Samosa a la Holm
20 min.
Duroc Ribs med Corn On The Cob
20 min.
Laks med grillet grønt og ricottacreme
20 min.
Carla Chloe
Broccolisuppe med parmaskinke og persilleolie
40 min.
Claus Holms kokkeskole: Mørbrad - afpudsning og udskæring
Liv Martine
Halloween donuts med appelsin
50 min.
Foodfanatic
Kog perfekte ris
15 min.
Stegt fisk med krydderurtecreme, stenbiderrogn og lynstegt kål
THISE – Skyrcreme med fløde og pære Belle Héléne
THISE – Blød timian-mandel karamel til ost
SØRIS – Flødekartofler med rodfrugter
1 t, 20 min.
Citronpasta og kalvekødboller med svampe
30 min.
Brombærsauce til risalamande
Bloody Maria
7 min.
Medisteren
30 min.
Ovnpandekage
Brasekartofler i andefedt
Lun lakridsmælk med whisky
Nøddepandekager
30 min.
Morgenbowle med hindbær og solsikkeskud
Omelet med rejer
Stegte pølser med gratineret fennikel