Tips opskrifter
Stegt fisk med krydderurtecreme, stenbiderrogn og lynstegt kål
Samosa a la Holm
20 min.
Claus Holms kokkeskole: Mørbrad - afpudsning og udskæring
Boller i karry og kål i farver
20 min.
Duroc Ribs med Corn On The Cob
20 min.
Holms kokkeskole: Fileteret forel
10 min.
Frugtsalat med råcreme
15 min.
Kalkunsteg med rosenkål og glaserede gulerødder, mos og tranebærsauce
4 t, 10 min.
Fluffy morgenmadsomeletter med skyr-rabarber topping
30 min.
Rødspætteruller med spinat og grøntsager i rød karrysauce
40 min.
Fish-taco med grønt og lynsyltet rødløg
30 min.
Rødbedesalat med ristede nødder og cremefraiche
25 min.
Tæmpeh i karrysauce med æble-chili-topping
35 min.
Kylling og grønt i fad med sprød kålsalat
1 t, 10 min.
Brunede kartofler
30 min.
Kransekage-macarons med chokoladecreme
30 min.
Champagnecocktail med brombær-timian-sirup
15 min.
Brombærsauce til risalamande
Brasekartofler i andefedt
Lun lakridsmælk med whisky
Bloody Maria
7 min.
Cremede pandekager med fløde i stedet for mælk
40 min.
Foodfanatic
Kog perfekte ris
15 min.
Suppe på ristede tomater & brød
1 t, 35 min.