Mad til gæster opskrifter
And med mandelrisotto og brombær
Salat med plukket and
30 min.
Stegt andebryst
35 min.
Fransk æblekage
40 min.
Spaghetti bolognese med salat
Klatkager med skovbærkompot
Flødestuvet spinat
4 t
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Fransk grønærtesuppe
1 t
Møre svinekæber med kål og bacon
30 min.
Svinekæber med champignon og øl
Grillede koteletter med perlespeltsalat
35 min.
Mexicansk svinekotelet med majssalsa
45 min.
Svinekoteletter med gulerødder
30 min.
Svinekoteletter m/sursød rosinsauce
15 min.
Ovnstegte koteletter med topping
30 min.
Koteletter med Abrikos-Chilisauce
Kaffeglaserede herregårdskoteletter
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Medaljoner med salat af æble, spidskål og nødder
30 min.
Medaljoner med blomkålssalat
1 t
Auberginesushi
Medaljoner og majs på grill med limesmør og tomatsalat
30 min.