Mad til gæster opskrifter
Babyleaves med jordskokker og æbler
Butterdejsflan med ærtepuré og tomater
Marengskager
1 t, 30 min.
Sprød salat med mandler, persille og hyldeblomstdressing
Cordon bleu med comté
Chokoladeis
25 min.
Nougatfirkanter med mandler
Syltede rødløg med sort peber
15 min.
Tomatsuppe på friske tomater med gremolata
Semitørrede tomater
3 t, 15 min.
Åben majspandekage med avokado og myntecreme
Chili con carne med chokolade og øl
30 min.
Kartofler med mozzarella, basilikum, og citronkalkun
Gløgg Den klassiske og den nye hvide gløgg
Krydret risengrød
Ristet laks med revet parmesan og rå blomkål
45 min.
Müslibar
40 min.
Marokkansk salat med bagt aubergine
20 min.
Bagte æbler med mandel-crumble
55 min.
Tunsalat med creme fraiche og sriracha
10 min.
Vaniljeis med mørk chokolade og letsaltet æblekaramelsauce
Luksus koteletter i fad
35 min.
Hvid Sangria
Grøn rissalat med let krydret dressing