Mad til gæster opskrifter
Fillostykker med hasselnødsmarcipan
Thailandsk karrypasta
30 min.
Cheeseburger med karamelliserede løg
30 min.
Havregrød med rabarber og pocheret æg
Minifrikadeller
1 t, 30 min.
Nøddecupcakes med nougatcreme
Paté med forskelligt fyld
1 t, 45 min.
Helstegt hjorteryg i samhørighed med selleri, svampe og hasselnødder
45 min.
Forloren hare med glaserede kartofler
1 t, 20 min.
Friske forårsruller med laks og krydderurter
20 min.
Dansk and med porre og abrikos fyld
30 min.
Courgettekage
1 t, 10 min.
Grønkålssalat med æble og tranebær
Grøn gryde med kikærte- eller fiskefyld.
Ris- og sellerifad med skinke
Grønkålssuppe med sprængt og røget svinekam
1 t, 30 min.
Rødvinsbraiseret røget skinke
1 t, 30 min.
Hamburgerryg og kålpølse med sønderjysk grønlangkål og brunede kartofler
1 t, 15 min.
Brune bønner med røget svinekød - Aruba style
Italienske kødboller
30 min.
Hakket hjortebøf med hvedekerner, rå rødder og blåskimmel
Skinke Bites og grønne asparges i oystersauce
30 min.
Sprød salat med grønkål, granatæble og nødder
30 min.
Timianflæsk med appelsinsalat