Mad til gæster opskrifter
Lun quinoasalat med sød kartoffel og bagt tofu
50 min.
Rødspætteruller med spinat og grøntsager i rød karrysauce
40 min.
Fish-taco med grønt og lynsyltet rødløg
30 min.
Rødbedesalat med ristede nødder og cremefraiche
25 min.
Salat med chilibagte peberfrugter, mozzarella, oliven og rucola
35 min.
Sprød salat med kylling, rosenkål, krydderurter og gomadressing
20 min.
Tæmpeh i karrysauce med æble-chili-topping
35 min.
Vegansk ”sheet pan shawarma” med grønt og Tæmpeh
40 min.
Empanadas med kylling og varme krydderier
39 min.
Kylling og grønt i fad med sprød kålsalat
1 t, 10 min.
Glutenfri pebernødder
Mexisalat med spicy kylling, bønner og avocado
45 min.
Dild-ærtedeller og spidskål-fennikel-salat
45 min.
Klar suppe med hurtige kødboller, kikærter og grønkål
30 min.
Confiterede svampe
20 min.
Kalvegryde med svampe og perleløg
1 t, 45 min.
Sure vindruer
Stegt fisk med krydder- urtecreme, stenbiderrogn og lynstegt kål
Små rodfrugttærter med grønkålschips og Vesterhavsost
1 t, 8 min.
Ramensuppe med kylling, nudler og grøntsager
45 min.
Gastrik
1 t
Forloren hare med bacon
Frisk pasta med svampe og sprødt grønt
30 min.
Honningkagehjerter
40 min.