Mad til gæster opskrifter

Salat a la Nicoise
20 min.
Spinat fyldte flade brød serveret med puré af flækærter
Rødgrød med fløde
Ølmarineret torsk
Små brød med estragoncreme, bresaola og appelsinkogte tranebær
20 min.
Forloren hare med rodfrugter
Muffins med bær (fedtfattig)
Kartofler med rygeost
Risotto med stilton
Grove morgenboller
Frokostsalat med æg, bønner og broccoli
30 min.
Grøntsagspakker
Nem asparges-suppe
30 min.
Grillet rabarberdessert
Grill-paella med tigerrejer og chorizo
35 min.
Poke bowl med æg, grønt og soyastegte shiitake
20 min.
Karrysild med æble, rødløg og kapers
15 min.
Sild med tomat og chili
10 min.
Kærnemælkscreme med jordbær og kanelcrunch
kylling i kokos-chili sauce
Rabarbertrifli med vaniljeskyr, ristede nødder og chokolade
1 t
Indonesiske frikadeller med tabouleh
45 min.
Bankekød med groft grønt
Oksebøf med bagte søde kartofler og sauce verte
1 t, 10 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495