Mad til gæster opskrifter
Tarteletter med kylling og asparges
30 min.
Grønkålssalat med æbler
Kålcarbonara
Bacon-øl kål
20 min.
Pasta med grønkål, chili og parmesan
Spicy græskarsuppe med råmarineret fennikel
Pink rodfrugtcreme med smørristede Ingrid ærter
45 min.
Græskarmuffins med blåbær
1 t
Boller i karry med hakket kalve- og svinekød
45 min.
Sushiris
Klassiske koteletter i fad
40 min.
Grillede kalvekoteletter med thai coleslaw og sesamristede kartofler
40 min.
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Bøf med citronmarinade
40 min.
Æblechutney
30 min.
Små kødboller
10 min.
Bagte tomater
Müslibar
40 min.
Stegt pak choi med tahindressing og saltmandler
Kanelsnegle med snasket fyld
1 t, 30 min.
Chili con carne
45 min.
Dhal med fladbrød
2 t
Koldhævede æbleboller
1 t
One-pot-pasta med kødsovs