Mørbrad fyldt med urter, hvidløg og ost opskrifter
Indbagt fasanfilet
Vildtfilet med vilde svampe, løg og balsamico
Pastinakfritter med dip
Pastinakbrød
Pastinakbøffer med senneps-creme-fraiche
40 min.
Squash frittata med løg og cherrytomater
Squashfrikadeller med spinat
30 min.
Pizza med blåskimmel, valnødder og rucola
1 t, 30 min.
Cæsarsalat med brødcroutoner
20 min.
Suppe a la minestrone toppet med peberrodsaïoli
15 min.
Valnøddetærte
2 t, 15 min.
Quinotto med ristede hasselnødder
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Salat med grillet æble og gedeostebrød
40 min.
Rødbedepizza med rosenkål, kørvel og Vesterhavsost
1 t
Dampede blåmuslinger i mørk øl
40 min.
Rødbeder med pære, za’atar og vinaigrette
50 min.
Millionbøf med kokos og sprødt grønt
Spaghetti med portobellosvampe, fløde, pecorino og timian
20 min.
Tarteletter med kylling og asparges
30 min.
Kålcarbonara
Zombietærte med bær
1 t, 30 min.
Pasta med grønkål, chili og parmesan
Svampetærte med karamelliserede løg
1 t