Mørbrad fyldt med urter, hvidløg og ost opskrifter
Pasta med grønkålspesto
30 min.
Laksetatar med asiatisk marinade
30 min.
Cremet perlebyg med vårmusseroner, syltede løg og revet ”fynbo”
Agurkesalat med tun
Grøntsagssuppe med rugbolle
Mango-kokos lassi
15 min.
Hesselbo med æble-lakrids-smør
Mørbrad Royal med forårssvampe, spidskål og rababerkompot
1 t, 30 min.
Beefy-salat
Cheesecake med kiksebund og citroncreme
1 t, 30 min.
Cheesecake med matcha og pistacienødder
Colaglaserede kinder, karamelliseret tomatgelé og peber nougatine
1 t, 45 min.
Thailandsk karrypasta
30 min.
Fastelavnsboller med æblekompot og pistacie remonce
2 t, 30 min.
Knækbrød med havregrød
50 min.
Aftengrød med rabarber
Ruggrød
Frikadeller af broccolistok
Nøddecupcakes med nougatcreme
Fastelavnsboller med vaniljecreme
4 t
Wok med kylling og rosenkål
Paté med forskelligt fyld
1 t, 45 min.
Helstegt hjorteryg i samhørighed med selleri, svampe og hasselnødder
45 min.
Pasta med spinat, kikærter og persillepesto
30 min.