Let saltet kalvespidsbryst svampesause lune syltede brombaer opskrifter
Cremet perlebyg med vårmusseroner, syltede løg og revet ”fynbo”
Agurkesalat med tun
Mandelgrød med bær og vanilje
Krydret risengrød med appelsinsukker og rørt vaniljesmør
Bagt grød med bær og nødder
Havregrød med nødder og frisk frugt
Krydderstegte koteletter med blomkålsraita og rispilaf
30 min.
Culotte med æble-mynte sambal
Luftig hindbærkoldskål med mandelkammerjunkere
15 min.
Mørbrad Royal med forårssvampe, spidskål og rababerkompot
1 t, 30 min.
Andebryst med krydrede blommer.
Julefrokosten: 3 x julesild
Lassi med mango og jordbær
Fennikel-carpaccio med oksekød
Beefy-salat
Chokolademazarin med kaffemousse og ristede hasselnødder
7 t, 10 min.
Makronbund med æblekompot og vaniljemousse
8 t, 20 min.
Tærte med mandelfrangipane, hindbærmoussebomber og friske sommerbær
7 t
Moussekage med koldskål, kammerjunkebund og friske jordbær
9 t
Pistaciekage med citron- og passionsfrugtmousse
Skumfiduser med saltede peanuts og mørk chokolade
Mandel panna cotta med kirsebærsauce
Braiserede svinekæber med majs og tomat
2 t, 30 min.
Colaglaserede kinder, karamelliseret tomatgelé og peber nougatine
1 t, 45 min.