Kold forret opskrifter
Klassisk rejecocktail
Grillede grøntsagssticks med portobellosvampe og tomater
20 min.
Bruschetta med ristede svampe og hvidløg
15 min.
Bruschetta med fersken og mozzarella
Bruschetta med semi-tørrede tomater og mozzarella
Bruschetta med tomat og hvidløg
15 min.
Tomatsalat med nektariner og frisk mozzarella
Grillet jomfruhummer
Grillede spidskål
Grillede gulerødder med honning, citron og timian
25 min.
Grillede auberginer med persille, hvidløg og feta
45 min.
Grillede mexicanske majskolber med avocadodressing
30 min.
Fladbrød med grillet squash, mozzarella og Padrons peber
Græsk bowl med kikærter, hummus og vegan "gyros"
25 min.
Grill salat
15 min.
Svinemørbrad med parma og salvie – alt i ovnen
Tacos med grillet laks og agurkesalsa
Buddha-bowl med kylling og peanutbuttersauce
45 min.
Fisk i fad
Broccoli-porretærte med mandler
Smørrebrød med paneret rødspættefilet med fjordrejer og stenbiderrogn
Store rejer i hvidløg, smør og olie
2 t, 20 min.
Grøn forårssuppe med broccoli og rugbrødscroutoner
Salat med Thise rav ost
25 min.