Hakket kalv og flæsk, frisk mozarella opskrifter
Lasagne med hjemmelavet bechamelsauce
2 t
Stegt andebryst med ølmarinerede grøntsager
30 min.
Ovnbagt knoldselleri med smørstegte cashewnødder
50 min.
Smørstegt nytårstorsk med tranebær
15 min.
Luksus: Smørrebrød
20 min.
Pasta med spinat og laks
15 min.
And med mandelrisotto og brombær
Burger med stegt andebryst
20 min.
THISE – Skyrcreme med fløde og pære Belle Héléne
Spaghetti bolognese med salat
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Svinekæber braiseret i stout øl med rosmarin og mandler
40 min.
Møre svinekæber med kål og bacon
30 min.
Svinekæber med bacon og æblecider
Svinekotelet med æbler og timian
Medaljoner med salat af æble, spidskål og nødder
30 min.
Medaljoner med blomkålssalat
1 t
Auberginesushi
Medaljoner og majs på grill med limesmør og tomatsalat
30 min.
Medaljoner med salvie og grillede grøntsager
30 min.
Medaljoner med salat af æble og spidskål
30 min.
Medaljoner med marokkanske krydderier
30 min.
Medaljoner med gratineret fennikel og rødløg
45 min.
Medaljoner i karry med marineret melon
20 min.