Grønne bønner, bacon, mandler opskrifter
Ovnstegt and med porrer
3 t, 30 min.
Sprødt stegt bacon med ærter og kål
20 min.
Grillet flæsk med grønne asparges og løg
20 min.
Smørstegte koteletter med grønne asparges
20 min.
Sprøde fiskefileter med smørstegte asparges
30 min.
Samosa a la Holm
20 min.
Bagt hokkaido græskar med ribollita og stegte pølser
1 t, 15 min.
Spansk tortilla med grønkålsalat a la Holm
30 min.
Pasta i tomatsauce med broccoli og bacon
30 min.
Skinkeschnitzel med bacon og grøntsager i tomatsauce
30 min.
Pølseret med bacon i tomat/barbecue sauce
30 min.
Frikadeller a la Holm
30 min.
Wok med stegt flankesteg og friske grøntsager
15 min.
Stegt torsk med bacon, æble og coleslaw
15 min.
Stegte ris med æg, bønner og bambusskud
15 min.
Tærte med gullasch, creme fraiche og ristede mandler
30 min.
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Kyllingebryst med rødbede, løg og kidneybønner
30 min.
Claus Holms fastelavnsboller - med to slags kagecreme
35 min.
Spicy kyllingevinger med cous cous salat
30 min.
Nutella kage med mandelsplitter og banan
30 min.
Sesamstegt oksekød med grønkål
20 min.
Spaghetti med mandler og palmekål
15 min.
Ovnbagt mørbradgryde med krydrede pølser
30 min.