Frokost til 30 personer opskrifter
Vegansk sandwich med friteret tofu
Sandwich med hummus og falafel
Rugbrødssandwich med avocado
Vegansk sandwich med svampe
Vegansk sandwich med selleri
Vafler med havre
25 min.
Stegt pak choi med tahindressing og saltmandler
Knoldfritter med sennepsdip
50 min.
Knasende god blomkålssalat med hasselnødder
Persillerodssuppe med letsaltet agurk og ærteskud
Persillerødder bagt i krydret dej
Fuldkornsboller med skyr og yoghurt
8 t, 25 min.
Frugtsalat med flødeskum
20 min.
Blomkåls-popcorn
Moussaka
30 min.
Smørrebrød med bagte rødbeder
Stegte nudler med oksekød og grønt
30 min.
Økologisk svampetærte med karamelliserede løg
1 t
Spidskålssalat med æble og mandler
Pasta i fad med feta og cherrytomater
Røget laks med broccoli og skyrcreme
15 min.
Sund frugtsalat med vaniljeskyr, valnødder og honning
15 min.
Spidskålssalat med avocadodressing
15 min.
Brombærsyltetøj
30 min.