Frokost til 30 personer opskrifter
Salat a la Nicoise
20 min.
Spinat fyldte flade brød serveret med puré af flækærter
Små brød med estragoncreme, bresaola og appelsinkogte tranebær
20 min.
Sandwich med Vesterhavsost og bresaola
Kartofler med rygeost
Frokostsalat med æg, bønner og broccoli
30 min.
Nem asparges-suppe
30 min.
Poke bowl med æg, grønt og soyastegte shiitake
20 min.
Karrysild med æble, rødløg og kapers
15 min.
Sild med tomat og chili
10 min.
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Mexicansk taco-fyld med tomatrelish
30 min.
Tournedos
30 min.
Lammekølle provenciale
30 min.
Okonomiyaki
Ovnbagt laksefilet med salat
Thailandsk laks
30 min.
Laks med spidskål og tomatsalsa
25 min.
Laks med grønsagspasta
30 min.
Stegt laks med julekrydderier, appelsin og dadler
15 min.
Laks med spinat og jordskokker
30 min.
Ovnbagt laks med pandestegte grøntsager
30 min.
Varmrøget laks
Stegt laks med rejer og estragoncreme