Frokost til 30 personer opskrifter
Salat med plukket and
30 min.
Burger med stegt andebryst
20 min.
Spinatsalat med gedeost, lun pære, valnødder og fennikel
25 min.
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Flødestuvet spinat
4 t
Fransk grønærtesuppe
1 t
Møre svinekæber med kål og bacon
30 min.
Svinekoteletter med gulerødder
30 min.
Svinekoteletter m/sursød rosinsauce
15 min.
Ovnstegte koteletter med topping
30 min.
Frilandsgris med bagt squash, artiskok og kartofler
25 min.
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Medaljoner med salat af æble, spidskål og nødder
30 min.
Medaljoner og majs på grill med limesmør og tomatsalat
30 min.
Medaljoner med salvie og grillede grøntsager
30 min.
Medaljoner med salat af æble og spidskål
30 min.
Medaljoner med marokkanske krydderier
30 min.
Medaljoner med dildpesto
30 min.
Medaljoner i karry med marineret melon
20 min.
Grillstegte medaljoner og aubergineskiver med kartofler
30 min.
Æbleglaserede medaljoner med svampesalat
30 min.
Medaljoner med pasta og svampe
30 min.
Medaljoner med basilikumolie
15 min.