Frokost til 30 personer opskrifter
Syltede rødløg med sort peber
15 min.
Kyllingekødboller med pastasalat og mild tomatdressing
Tomater med belugalinser
Stegte tomater med mozzarella og basilikum
10 min.
Majspandekage med grøntsagsrester
Åben majspandekage med avokado og myntecreme
Majs på 3 måder
5 min.
Blød polenta med majs og ost
Chili con carne med chokolade og øl
30 min.
Müslibar
40 min.
Marokkansk salat med bagt aubergine
20 min.
Blåbærkoldskål med skyr & mysli-topping
30 min.
Tunsalat med creme fraiche og sriracha
10 min.
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Majs med creme fraiche, ost og lime
Tomatsalat med feta og frisk dressing
15 min.
Grøn rissalat med let krydret dressing
Brownies med mandler
30 min.
Boller til at lægge bunden med
30 min.
Romfromage med mandler
20 min.
Stikkelsbærdessert med knas
30 min.
Italienske skinkeschnitzler
30 min.
Kanelglaserede æblespid
15 min.
Stegt banan med marcipan og dadler
10 min.