Frisk pasta med hvidløg, olivenolie, chili og parmesanost opskrifter
And med mandelrisotto og brombær
Salat med plukket and
30 min.
Burger med stegt andebryst
20 min.
THISE – Skyrcreme med fløde og pære Belle Héléne
Spinatsalat med gedeost, lun pære, valnødder og fennikel
25 min.
Spaghetti bolognese med salat
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Flødestuvet spinat
4 t
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Fransk grønærtesuppe
1 t
Svinekæber braiseret i stout øl med rosmarin og mandler
40 min.
Møre svinekæber med kål og bacon
30 min.
Svinekæber med bacon og æblecider
Svinekæber med champignon og øl
Grillede koteletter med perlespeltsalat
35 min.
Mexicansk svinekotelet med majssalsa
45 min.
Ovnstegte koteletter med topping
30 min.
Koteletter med Abrikos-Chilisauce
Svinekotelet med æbler og timian
Svinekotelet med chilisauce
Stegt dansk svinekotelet med stuvede spinat
Kaffeglaserede herregårdskoteletter
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t