Forretter til fest opskrifter
And med mandelrisotto og brombær
Salat med plukket and
30 min.
Stegt andebryst
35 min.
Fransk æblekage
40 min.
Fransk grønærtesuppe
1 t
Svinekæber med champignon og øl
Koteletter med Abrikos-Chilisauce
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Auberginesushi
Medaljoner i karry med marineret melon
20 min.
Æbleglaserede medaljoner med svampesalat
30 min.
Medaljoner 'Camembert frite'
1 t
Andesteg med appelsinbrunede kartofler og rødkål med valnødder
3 t, 15 min.
Svesker i rom med creme, valnødder og citron
24 t, 10 min.
Julemuffins med kanel, svesker og valnødder
30 min.
Fajitas
30 min.
Marinader
5 min.
Burger med laks og tomatsalsa
50 min.
Lammesteak med kartofler og tomatsalsa
40 min.
Hakkebøf med avocadomos
15 min.
Rødvins-, Trøffel- og Safransmør
Græskarsuppe med tranebær
Ovnstegt roastbeef
3 t
Salat med balsamico marinerede wokstrimler, pærer & valnødder