Forretter til fest opskrifter

Rød linsesuppe med creme fraiche og basilikum
40 min.
Fyldte courgetter
45 min.
Rabarbertrifli med vaniljeskyr, ristede nødder og chokolade
1 t
Blinis med rogn, rødløg, purløg og cremefraiche
1 t, 30 min.
Fransk kartoffelgratin
20 min.
Tomatsalat med mozzarella og basilikum
10 min.
Nougatfirkanter med mandler
Nougatboller med marcipanbund
Nougatine
Abrikos surprise
Gammeldags rødkål
15 min.
Appelsincocktail med kryddersirup og hindbær
15 min.
Confit af svinemørbrad med appelsin sauce
3 t, 10 min.
Hvid gløgg
Andebryst med krydrede blommer.
Flæskesteg med brunede kartofler
Heksebryg
Portvinsmarinerede klementiner med nellike og råcreme
4 t, 30 min.
Svensk juleskinke med rødkål og hallandsk langkål
3 t
Græskarsuppe med ingefær, appelsin og korianderyoghurt
45 min.
Lammekølle med tabouleh og yoghurt-dip
1 t, 20 min.
Mega marengs med bær
Filet Royal med grov tunsauce
1 t
Bønnesalat med æbler
30 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495