Forretter til fest opskrifter

Spinat fyldte flade brød serveret med puré af flækærter
Små brød med estragoncreme, bresaola og appelsinkogte tranebær
20 min.
Muffins med bær (fedtfattig)
Grillet rabarberdessert
Grill-paella med tigerrejer og chorizo
35 min.
Karrysild med æble, rødløg og kapers
15 min.
Sild med tomat og chili
10 min.
Kærnemælkscreme med jordbær og kanelcrunch
Rabarbertrifli med vaniljeskyr, ristede nødder og chokolade
1 t
Oksebøf med bagte søde kartofler og sauce verte
1 t, 10 min.
Ossobuco med rodfrugtmos
Tournedos
30 min.
Lam i appelsin-dadel sauce med cous cous
3 t
Okonomiyaki
Braiserede porrer med tomater og laks.
Sushi-kræmmerhuse
Slagskibs-sushi
Nigiri sushi
Bagt laksefilet med urtetop
Stegt laks med rejer og estragoncreme
Saftig bagt laks med sesam og soya
Bagt laks med ingefær og mandelpesto
Lagkage med bær
Italienske lammeschnitzler
15 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495