Forretter til fest opskrifter
Syltede rødløg med sort peber
15 min.
Tomatsuppe på friske tomater med gremolata
Tomater med belugalinser
Semitørrede tomater
3 t, 15 min.
Majspandekage med grøntsagsrester
Blød polenta med majs og ost
Ceviche på fladfisk med grillet grønt og chili
40 min.
Gløgg Den klassiske og den nye hvide gløgg
Bagte æbler med mandel-crumble
55 min.
Majs med creme fraiche, ost og lime
Vaniljeis med mørk chokolade og letsaltet æblekaramelsauce
Luksus koteletter i fad
35 min.
Cremet mandelsuppe
35 min.
To slags nøddesmør
Brownies med mandler
30 min.
Marcipanbrød med cognac og soltørrede tranebær
25 t
Hindbærtrifli
40 min.
Gløgg
Romfromage med mandler
20 min.
Østrigsk julestollen
Stikkelsbærdessert med knas
30 min.
Nougatine
Blåbæris med blåbærmarmelade og friske bær
45 min.
Kanelglaserede æblespid
15 min.