Cremet kål i lakridsdressing opskrifter
Gourministeriet
Vegetar burger med kikærtebøf og urtedressing
30 min.
Aspargestærte
20 min.
Cremet og spicy mumsenumse pasta
Gourministeriet
Tarte Flambée - Flammkuchen
1 t, 30 min.
Blød polenta med rygeost og kål
30 min.
Ovnbagt savoykål marineret i vinaigrette
30 min.
Pizza med kødsovs og grønkål
30 min.
Spansk tortilla med grønkålsalat a la Holm
30 min.
Wraps med oksehale, kål og hjemmelavet dressing
3 t, 15 min.
Krondyrmørbrad med friske krydderurter
30 min.
Pandekager med figner og kokos
30 min.
Claus Holms vegetarret på panden
30 min.
Hurtig: Boller i karry
20 min.
Lammeskank med polenta og sprøde grøntsager
2 t, 30 min.
Røget laks med pandestegte grønne og hvide asparges
15 min.
Tortilla wraps med grillet grønt
30 min.
Bagt græskar med syrlig creme fraiche dressing
30 min.
Andelår med kartofler og hvidkålssalat
30 min.
Kalveschnitzel i flødesauce med blandet kål
25 min.
Vintersalat med stegte løg og kikærter
15 min.
Æggepandekage med kylling, kikærter og kål
15 min.
Pandestegt laks med sprød kål
30 min.
Jordbærdessert med sprøde tvebakker
20 min.
Pandestegt lammemørbrad med palmekål og blommer
30 min.