Coops nye madinitiativ opskrifter
Smørstegt nytårstorsk med tranebær
15 min.
Kransekage
Flæskesteg
3 t
Ærtesuppe med broccoli og fuldkornsknas
45 min.
Luksus: Smørrebrød
20 min.
Æbleskiver
30 min.
Brunkager med glasur
Risalamande
4 t
Pasta med spinat og laks
15 min.
Salat med plukket and
30 min.
Burger med stegt andebryst
20 min.
Spaghetti bolognese med salat
Ovnbagt skibberlabskovs
2 t, 15 min.
Svinekæber braiseret i stout øl med rosmarin og mandler
40 min.
Møre svinekæber med kål og bacon
30 min.
Svinekotelet med æbler og timian
Svinekotelet med chilisauce
Medaljoner med dildpesto
30 min.
Grillstegte medaljoner og aubergineskiver med kartofler
30 min.
Fyldt kalkunbryst med svesker og æbler
Ægge-soufflé med krydderpølser
30 min.
Filet Royal med persillepanade, syltede grøntsager og rødvins-rødbedesauce
2 t
Knasende god blomkålssalat med hasselnødder
Basisopskrift til frikadeller