Claus holm spr opskrifter

Ristet laks med revet parmesan og rå blomkål
45 min.
Andesteg med mandel-crust og bagt kål
3 t, 20 min.
Luksus koteletter i fad
35 min.
Stegt banan med marcipan og dadler
10 min.
Grillet Veggie-hotter med asparges
15 min.
Grillede pølser med 4 slags dip og pitabrød
20 min.
Krydret kylling med rodfrugter
50 min.
Boller i karry med grøntsager og kokos
1 t
Claus Holms kyllingebryst med pommes frites
30 min.
Gullash på panden med rødbede og mørk øl
20 min.
Claus Holms sandwich med andebryst
15 min.
Claus Holms æbleflæsk
30 min.
Brændende kærlighed med et twist
30 min.
Ribbensteg
1 t
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Medisterpølse i ovn med sovs, spidskål og gulerødder
30 min.
Bagte små græskar med dressing og spinat salat
1 t
Frikadeller med små kartofler og råsyltet kål
50 min.
Frikadeller med havregryn og dadler
50 min.
Medister
Grillet butterdej med friske bær og yoghurt
20 min.
Pandestegt lammemørbrad med palmekål og blommer
30 min.
Jordskokkesuppe toppet med chorizo
30 min.
Pølsemix
15 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495