Quesadillas med kylling og bacon

Hurtig, men lækker mad kan godt virke som en uoverskuelig kombination nogle gange. Jeg ved godt, hvordan det er at stå i køkkenet kvart over syv om aftenen med nul fantasi. 9 ud af 10 gange ender jeg på quesadillas. Min yndlingskombination er med kylling og bacon, men ”tøm køleskabet”-versionen med alle lækre rester fra grøntsagsskuffen, er nu også en god kombination. Uanset fyld plejer det i hvert fald at gå hurtigt.

Sådan gør du

  • 1 Steg kyllingen i en spsk. olie. Smag til med salt og peber. Skær kyllingen i skiver. 
  • 2 Steg baconet sprødt. Skær den soltørrede tomat i tynde skiver, hvis du ikke allerede har købt et glas, hvor de er i skiver. 
  • 3 Smør tortillabrødet med flødeost. Læg fyld på halvdelen af tortillabrødene – begynd først med spinat, derefter lægger du skiver af kylling på, strimler af soltørret tomat og bacon. Fold tortillabrødene sammen. 
  • 4 Steg dem i olivenolie i 1-2 minutter på hver side, så din tortilla bliver sprøde og gyldne. Skær dem over på midten og så er de klar til servering.
  • {{recipeDoneText}} Quesadillas med kylling og bacon

Opskriften er udviklet af