Tema

Smagfuld inspiration til picnickurven

Der er ikke noget som at nyde maden i det fri. Særligt ikke hvis himlen er blå, og solen står højt på himlen. Her på siden får du al den inspiration, du har brug for til at pakke den perfekte picnickurv. Du får gode opskrifter, tips og tricks, der gør turen i det fri endnu mere smagfuld - og endnu mere minderig. 

Fyld picnickurven

En picnickurv skal gerne være fyldt til kanten med lækre retter, der både mætter og smager. Retterne i kurven skal selvfølgelig også være nemme at pakke, så du ikke ender med have mad over det hele. I filmen her får du inspiration til netop den slags madretter. Madretter, der smager, mætter - og som er nemme at pakke i kurven.

Endnu flere lækre opskrifter til middag i det fri

Pak maden i små bøtter hver for sig. Kom fx en cremet dip i en lille beholder og friske grøntsagsstænger i en anden. Så har I en nem og skøn snack på farten. Hæld også lemonade i små glas med skruelåg. Det er så hyggeligt.

Vegetarisk picnickurv

Foretrækker du vegetarisk mad, har vi selvfølgelig også inspiration til den vegetariske picnickurv. Her er der ikke gået på kompormis med hverken den gode smag, den dejlige mæthedsfornemmelse - og heller ikke de praktiske løsninger. Se med her og lad dig inspirere til en vegetarisk middag i det fri.