Aspargessalat med citrondressing og bagte radiser

En forårsbebuder af en salat med sæsonens første asparges. Frisk og sprød med et frisk pift fra den skarpe citrondressing.

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200/185 grader varmluft.
  • 2 Del radisserne, vend dem med olivenolie og salt. Fordel dem i et ovnfast fad og bag dem i ca.25 min til de er møre.
  • 3

    Bland salat, grønne asparges og bagte radisser på et fad.

    Pisk olivenolie sammen med mayonnaise, citronsaft + -skal og smag til med salt, peber og evt. en knsp. sukker.

  • 4 Dryp dressingen over og drys med saltede mandler. Server straks!
  • {{recipeDoneText}} Aspargessalat med citrondressing og bagte radiser

Tip

Gør salaten ekstra fyldig, ved at tilføje 4 blødkogte eller pocherede æg.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier