Tema

Fastelavnsboller

Dette tema er dedikeret til vores yndlingsbolle: Fastelavnsbollen.
Der er ikke noget som en fastelavnsbolle, der smager af gode minder og nostalgi. Der er næsten noget helt magisk over den bløde bolle, der danner ramme om det dejlige fyld. 

Er du til de gammeldags af slagsen med remonce og dejlig vaniljecreme? Eller foretrækker du den søde variant med hjemmelavet hindbærmarmelade? Har dine støvede opskrifter brug for et nyt pust, finder du også den slags her. Vi har selvfølgelig også en opskrift til dig, der ikke tåler gluten. 

Vi pynter opskrifterne med uundværlige tips, der sikrer dig succes med årets fastelavnsboller. Du finder fx gode tips til at folde dine fastelavnsboller, så du undgår spild af det gode fyld. 

Tag et kig på siden her, og find lige den opskrift, der smager dig og din mave. Så bliver der ikke ballade! 

God fornøjelse – og god fastelavn. 

Meyers bedste opskrifter på fastelavnsboller

Meyers fastelavnsboller er bagt efter barndomsmindet. Bollerne er luftige med en let kardemommesmag og en porøs, smøragtig skorpe.