Tema

Vores bedste opskrifter med spidskål

Grøn med en kegleformet facon. Spidskålen er let genkendelig på hylderne i supermarkedet, så tag for dig af kålen, hvis der står et skønt og sprødt måltid på indkøbsseddlen 

Spidskål beriger os med en fin og mild smag, der er udsøgt i madlavningen. Spidskålen gør det nemt for os i køkkenet, da den smager godt rå og fintsnittet alene i salaten eller i selskab med andre grøntsager, stuvet på gammeldags facon, krydret med friske krydderurter, stegt på panden, bagt i ovnen eller grillet på en sommeraften. 

Spidskålen er i sæson fra juni til oktober, hvilket giver os mulighed for at nyde kålens milde smag til sommerens måltider eller som knasende tilbehør til efterårets fløjlsbløde simreretter. 

Har du spidskål tilovers, kan du opbevare det i en lufttæt pose i køleskabet. Her kan kålen holde sig i flere uger, og du har mulighed for at afprøve flere retter med den skønne spidskål.