Vegetarbiksemad med kartofler, ærter og friske krydderurter opskrifter
Blomkålssuppe med persillepesto
45 min.
Moussaka
30 min.
Lakseside i ovn
40 min.
Lasagne med hjemmelavet bechamelsauce
2 t
Pizza med kartofler, asparges og rosmarin
Kyllingebryst med spinat i fad
Pasta i fad med feta og cherrytomater
Blinis med røget laks
Hakkebøf med bløde løg
45 min.
Parmigiana di melanzane
Friske forårsruller med sesamstegte svampe
Wok med hakket kylling
35 min.
Røget laks med broccoli og skyrcreme
15 min.
Spidskålssalat med mormordressing
Sund frugtsalat med vaniljeskyr, valnødder og honning
15 min.
Jordbærlagkage med mandelbunde
Mangosalsa
10 min.
Linsesalat med Le Puy-linser
30 min.
Hvidkålssalat med hjemmelavet dressing
10 min.
Sommerens salat
15 min.
Pastasalat med kylling
30 min.
Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon
Sommerrødbeder (Lisbeth Tordendahl)
50 min.
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)