Spidskålsråkost fennikel blå ost pinjekerner opskrifter
Moules frites
40 min.
Grovpizza med karamelliserede rødløg og rødbede
Claus Holms lasagne med jordskokker, gulerødder og peberfrugt
Gratinerede kartofler med jordskokker, timian og frokostost
2 t, 10 min.
Indisk hvidkålsgryde
40 min.
Fyldte courgetter
45 min.
Fransk Kartoffelgratin
20 min.
Fettuccine med pesto
15 min.
Babyleavessalat med vandmelon, feta og pinjekerner
Courgettegratin
40 min.
Salat med andebryst
Tomatlasagne med 3 slags ost
55 min.
Svinemørbrad med grønt skinkefyld
30 min.
Spaghetti med spinatsauce
25 min.
Skinkeschnitzler med persillepesto
10 min.
Skinkeinderlår med ost og skinke
40 min.
Ristet torskefilet på puré af jordskokker
20 min.
Ratatouille
30 min.
Skinkeschnitzler fra Umbrien
45 min.
Appelsin-honning syltede valdnødder med Havarti
Pizza med søde kartofler og gedeost
Kuglegrillstegt roastbeef med majs, tomatsalsa og kartoffelsalat
1 t, 15 min.
Hakkebøf med timian og perlebygsalat
30 min.
Mørbrad Royal med pesto
1 t, 15 min.