Skinke, kartofler, æg, løg opskrifter
Forloren hare med stegte æbler og brun sauce
Rødbedepizza med rosenkål, kørvel og Vesterhavsost
1 t
Paneret kylling med parmesan, citroncreme, spinat og pasta
30 min.
Bagt græskar med risotto og torsk
Spaghetti med portobellosvampe, fløde, pecorino og timian
20 min.
Grønkålssalat med æbler
Kraniekage
Salat af spidskål med linser og sojaristede mandler
Zombietærte med bær
1 t, 30 min.
Svampetærte med karamelliserede løg
1 t
Spicy græskarsuppe med råmarineret fennikel
Græskarmuffins med blåbær
1 t
Boller i karry med hakket kalve- og svinekød
45 min.
Klassiske koteletter i fad
40 min.
Grillede kalvekoteletter med thai coleslaw og sesamristede kartofler
40 min.
»Koteletter i øl« med pastinak og salvie
Hakkebøffer i fad med cremet tomatflødesauce
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Bøf med citronmarinade
40 min.
Æblechutney
30 min.
Små kødboller
10 min.
Kanelsnegle med snasket fyld
1 t, 30 min.
Chili con carne
45 min.
Dhal med fladbrød
2 t