Sildemad ny topping opskrifter
Julegløgg med kant
1 t
Muffins med spelt, kokos og bær
Grovpizza med karamelliserede rødløg og rødbede
Hvidvinsbraiseret roastbeef
1 t, 20 min.
Cremet mandelsuppe
35 min.
Øl-marinerede hakkebøffer
20 min.
Gulerodssuppe
45 min.
Papas arrugadas med kalkunbryst
30 min.
Jordbær- og rabarbergrød med kokostopping
1 t
Mørbrad Royal med pesto
1 t, 15 min.
Skinkemignon grillet med soja, ingefær og hvidløg
1 t, 30 min.
Burger med plantebøf, slaw og lynsyltede rødløg
25 min.
Havregrød med frugt og hyldeblomstsirup
10 min.
Rabarberkoldskål med karamelliseret rugbrød
30 min.
Perlebyggrød med hjemmelavet smør og mørkt kanelsukker
Melon og grapefrugt-margarita
Blåbærkoldskål med skyr & mysli-topping
30 min.
Smuldrekage med bær i airfryer
Salat med gule beder og kikærter
Okonomiyaki - japansk streetfood pandekager
40 min.
Hvid pizza med kartoffel og rosmarin
1 t, 30 min.
Ris med melon og karrysmør
Hvid chokoladekage med bær og melon
Lasagne med laks og spinat