Mad på 20 minutter opskrifter
Salat med plukket and
30 min.
Burger med stegt andebryst
20 min.
Stegt andebryst
35 min.
Spinatsalat med gedeost, lun pære, valnødder og fennikel
25 min.
Fransk æblekage
40 min.
Spaghetti bolognese med salat
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Flødestuvet spinat
4 t
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Fransk grønærtesuppe
1 t
Svinekæber braiseret i stout øl med rosmarin og mandler
40 min.
Møre svinekæber med kål og bacon
30 min.
Grillede koteletter med perlespeltsalat
35 min.
Mexicansk svinekotelet med majssalsa
45 min.
Svinekoteletter med gulerødder
30 min.
Svinekoteletter m/sursød rosinsauce
15 min.
Ovnstegte koteletter med topping
30 min.
Kaffeglaserede herregårdskoteletter
Frilandsgris med bagt squash, artiskok og kartofler
25 min.
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Medaljoner med salat af æble, spidskål og nødder
30 min.
Medaljoner med blomkålssalat
1 t
Medaljoner og majs på grill med limesmør og tomatsalat
30 min.