Kogning af amarant opskrifter
Mellemøstlig citruskage
Basmatiris
15 min.
Oksedeller med mandelhummus og quinoa-salat
30 min.
Suveræn hummus
Brombærsauce til risalamande
Mac’n cheese med blomkål og forårsløg
Sådan koges krebs
Kogning af fjordrejer
40 min.
Hummus med pita-chips
25 min.
Gammeldags rødkål
15 min.
Pasta med kødboller i oreganosauce og stegte løg med grønne ærter
1 t, 10 min.
Boller i selleri, af hakket ungkvægskød.
1 t
Asiatisk kyllingesuppe
30 min.
Mørbrad Royal med serrano og bønner vinaigrette
45 min.
Lynstegt svinekød i oystersauce
30 min.
Koteletter med rodfrugter, muskat og grønkål
30 min.
Gule ærter med nakke, bacon og pølser af gris
2 t, 30 min.
Filet, bacon og hjemmelavet pølse af gris med gule ærter og vintertrøffel
Rødkålssalat med kikærter og gulerødder
9 t
Rødkålsråkost med fennikel, appelsin og hvide bønner
2 t, 7 min.
Perlebyg med rygeost, grønt og laks
Quinoafrikadeller med mango-gulerodssalat
Oksekødsalat med persille, løg og feta
Pink risotto med lakrids